rugby

Alianța Franceză Pitești, cea mai veche alianță franceză din România, are constant activități foarte diversificate și interesante. Iar cea mai recentă activitate este o expoziție dedicată Cupei Mondiale de Rugby, expoziție realizată în parteneriat cu Institutul Francez și este găzduită de Muzeul Județean Argeș până pe 1 septembrie.

Cupa Mondială de Rugby se va desfășura între 8 septembrie și 28 octombrie în Franța, iar expoziția de la Pitești este organizată cu sprijinul Federațiilor Franceze și Române de Rugby. Expoziția include în total 25 de fotografii.

După Pitești, expoziția itinerantă va merge la București, la Liceul Francez ,,Anna de Noailles'', apoi către Alianțele Franceze din Suceava și Constanța și înapoi la Institutul Francez București, la jumătatea lunii octombrie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.