bratianuIonuț Moșteanu, deputat USR de Argeș, critică dur și argumentat faptul că PNL și PSD vor să desființeze Muzeul Național Brătianu de la Vila Florica. Ca un paradox cinic, tocmai liberalii vor să desființeze leagănul liberalismului, locul unde au făcut istorie Brătienii, politicieni de primă mărime, nu pseudopoliticieni precum liderii de acum.

În loc să taie pensiile speciale și să oprească jaful public, Marcel Ciolacu, împreună cu PNL-istul de la Finanțe, Marcel Boloș, taie de la Cultură. Dacă OUG-ul austerității va fi adoptat, 61% dintre instituțiile de cultură din România riscă să dispară. Riscă să fie desființat inclusiv Muzeul Național Brătianu din Ștefănești, un loc plin de istorie pentru liberalii autentici, pentru Argeș și România. O ironie amară să vedem cum Vila Florica, simbolul al liberalismului autentic și un reper istoric pentru Argeș și întreaga Românie, să fie desființat tocmai sub guvernarea PNL. PNL-iștii actuali au reunțat oricum la orice valori liberale. Ei nu mai au nimic din onoarea familiei Brătienilor. Însă vila Brătienilor, deși folosită adesea pentru petrecerile de partid, nu este despre PNL și politică. Este despre istoria noastră, despre procesul de modernizare al României. Aștept și de la alți membri PNL, de la Alina Gorghiu, de la toți cei care până mai ieri ne îndemnau „să votăm cu PNL pentru a scăpa de PSD”, să reacționeze public. Muzeul Brătianu nu trebuie desființat”, precizează Ionuț Moșteanu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.