experimentul-pitesti-film.jpgDuminică, 16 iulie 2023, începând cu ora 18.00, are loc PROIECȚIA specială a filmului "EXPERIMENTUL PITEȘTI", realizat de regizoarea Victoria Baltag.
 
Evenimentul este organizat la Cinematograful București, cu sprijinul Filarmonicii Pitești.
 
Acest eveniment special este și ultimul din sezonul I pe 2023 al turneului național destinat acestui proiect.
 
Întregul eveniment se va desfășura în regim special și în scop caritabil, pe durata a 1h.40 de minute, urmată de o sesiune Q&A cu realizatorii filmului.
 
În distribuție, cu o ultimă prezență cinematografică, îl veți putea vedea și pe Ion Caramitru, susținator al acestui proiect.
 
Program eveniment:
 
18.00 - 18.20 - primirea spectatorilor;
18.20- 18.45 - prezentarea exponatelor unicat cu urnă pentru donații;
18.45. 19.00 - scurtă introducere;
19.00 - 20.20 - proiecție film de lung-metraj; ''Experimentul Pitești'';
20.20 - 20.45 - sesiune de întrebări, răspunsuri și concurs ''Experimentul Pitești''.
 
Biletele se vor pune în vânzare de luni, 10 iulie, prețurile fiind de 10 și 12 lei, în funcție de categoria locurilor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.