budeasa 01Timp de două seri, am dansat, am cântat, am și răgușit puțin, am ascultat muzică folk și rock de cea mai bună calitate într-un loc special, pe plaja de la Budeasa. Pentru că acolo a fost Budeasa Festival, un eveniment ce a atras mii de fani și artiști de primă mărime.

Și a fost atât de plăcut încât singurul reproș este cel că festivalul a ținut două zile. Peisajul idilic de la plaja Budeasa a fost în simbioză perfectă cu artiștii de pe scenă și cu spectatorii din fața scenei.

Iar momentele speciale au fost numeroase. Mi-a plăcut mult momentul în care Luca Mitroi, un băiețel de 10 ani foarte talentat, a fost baterist la melodia ”We will rock you” a celor de la Queen interpretată cu multă energie de Dan Helciug și colegii săi din My Queen. Elev la Liceul de Artă ”Dinu Lipatti” din Pitești, Luca Mitroi a mai cântat la baterie și alături de alte trupe cunoscute în ultimii ani, inclusiv la festivalul Stonebird de la Corbi.

Spectaculos și entuziasmant a fost și show-ul Lupilor lui Alex Calancea, care au concertat cu o pasiune debordantă aproape o oră și jumătate. Iar publicul de la Budeasa a răspuns pe măsură.

Emoții speciale au fost și când am cântat cu toții melodiile nemuritoare ale lui Mircea Vintilă și Mircea Baniciu.

Iar trupa Cargo a arătat din nou de ce este o legendă a muzicii românești, reușind să cucerească numeroșii fani de la festival și cu noile melodii - ”Cruce-n destin” și ”Te chem”, aceasta din urmă o baladă superbă, cu versuri pline de romantism.

Și, dincolo de partea văzută a Budeasa Festival și de tot antrenul la cote maxime, mi-a plăcut și partea nevăzută. Mi-a plăcut implicarea atât de intensă a organizatorilor, și i-am numit aici pe primarul Mihai Rachieru și pe Mihai Căpeț și Bogdan Năstase. De dimineața până seara, în fiecare zi, inclusiv pe ploaie, cei trei s-au implicat 150% pentru ca totul să iasă foarte bine. Și chiar a ieșit. Nu știu alții cum simt, dar eu unul de abia aștept Budeasa Festival 2024.

budeasa 01

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.