mioveni-rocknroll-fest.pngCentrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni vă invită în data de 24 iunie la o serie din evenimentele desfășurate sub egida Zilelor Orașului Mioveni.

Sâmbătă, 24 iunie - FESTIVALUL ROCK’N’RIDE, EDIȚIA A IV-A, ce se va desfășura în zona de picnic Făget, după următorul program:

Orele 12.00 - 13.00 – Expoziție Moto în centrul civic al orașului Mioveni;

Orele 13.00 – 14.00 - Paradă Moto, Mioveni-Făget;  

Orele 14.00 – 16.00 – Concursuri și demonstrații Moto;

Orele 16.00 – 24.00 - Spectacol de muzică rock: Ø Trooper, Altar, Ultimul Tren, Fără Vise, Myst, 7 Tears Ago;

Sâmbătă, 24 iunie - CAMPIONATUL NAȚIONAL DE RALLYCROS, ce se va desfășura la Baza Sportivă Bemo, după următorul program:

Ora 10.00 - 17.00 Desfășurare competiție;

Ora 17.30 Festivitatea de premiere;

Vă așteptăm!", transmite Centrul Cultural Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.