vintila

Organizat la primele ediții sub numele FOLK IN, festivalul muzical de pe plaja de la Budeasa are din acest an un format folk-rock și un nou nume: Budeasa Festival. Festivalul va avea loc în acest an în vineri 16 și sâmbătă 17 iunie, iar lista artiștilor ce vor concerta este impresionantă.

Vineri 16 iunie, pe scena amplasată lângă plaja Budeasa vor urca: Vama, Antract, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Claudia Serdan și Marius Keseri, iar la after-party va fi Gili Barbu. Sâmbătă 17 iunie, alte nume de top vor concerta la Budeasa Festival. Este vorba de Cargo, Lupii lui Calancea, My Queen by Dan Helciug, Mircea Baniciu, Cristi Dumitrașcu&Planul B. La after-party, atmosfera va fi întreținută de Ovidiu Niculescu.

Abonamentele pot fi achiziționate la: https://www.ambilet.ro/tc-events/budeasa-festival-2023/. Prețul unui abonament achiziționat până pe 15 iunie inclusiv este de 199 lei, iar cei care își vor cumpăra abonamentele pe 16 sau 17 iunie vor plăti 220 lei.

Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil. Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la Budeasa Festival.

”Anul acesta nu mai lăsăm muzica să treacă pe lângă noi neobservată, ci o sărbătorim împreună, oficial, la cea de-a treia ediție FOLK IN Festival, care anul acesta și-a luat nume nou – BUDEASA FESTIVAL. Schimbarea numelui vine natural deoarece anul acesta o sa ne bucurăm pe lângă muzica folk, cu care v-am obișnuit deja, și de acordurile chitarelor rock. Ne găsim desculți și energici pe plaja Veche din Budeasa, între 16 – 17 iunie 2023, cu trupe una și una! Luați chitarele din colțurile camerelor, ștergeți-le de praf și acordați-le. O să aveți nevoie de ele când vom cânta cu toții în jurul focului”, spun organizatorii Budeasa Festival.

Și grație acelorași organizatori inimoși și plini de pasiune ai Budeasa Festival, peste mai puțin de două luni veți putea participa la un alt regal muzical. Este vorba de Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, organizat începând cu 2018, festival ce se va desfășura la Corbi în perioada 11-13 august.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.