vita de vieVoi ține minte cu siguranță pentru mult timp seara zilei de joi 1 iunie. O seară specială în decorul superb de la crama Marcea de la Ștefănești. O seară în care stelele nu au fost pe cer, în ochii oamenilor. Sute de oameni au zâmbit, au cântat și au dansat la un concert memorabil al trupei Vița de Vie, o trupă de primă mărime a muzicii românești ce în acest an a împlinit 27 de ani de existență. Solistul Adrian Despot și colegii săi din trupa Vița de Vie respectă muzica și fanii. Au demonstrat-o pe deplin pe parcursul concertului de la crama Marcea. O oră și jumătate de muzică adevărată, de interacțiune cu fanii. O oră și jumătate de sunet superb al muzicii. Un concert și cu doi invitați aflați la început de carieră, Bogdan și Sebi, care au dovedit că au potențial și talent. Un concert Vița de Vie cu milioane de emoții. Un concert cu sensibilitate multă, cum a fost la melodia ”Visare”, cântată în memoria Mălinei Olinescu. Emoții au fost și când în primele rânduri a apărut un tânăr nevăzător cu prietena, o dovadă emoționantă că muzica se simte și se trăiește oricum.

Iar petrecerea a continuat și după concert, vinul foarte bun de la Marcea asortându-se perfect cu muzica bună și cu atmosfera creată de fani.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.