analogue

În perioada 25-27 august, pe platoul Făget de la Mioveni se va desfășura a doua ediție a ANALOGUE, un festival ce devine deja un brand apreciat al Argeșului, un brand apreciat la nivel național.

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni și directorul acestui eveniment major, a declarat pentru FinanciarPress.ro că prețurile biletelor la primele trei ediții ale Analogue nu se vor schimba. O veste foarte bună pentru numeroșii fani, în condițiile în care prețurile biletelor la alte festivaluri importante din România cresc de la an la an.

Ca și anul trecut, fanii care vor să meargă la Analogue vor avea transport gratuit de la Pitești și retur. Și, după cum ne-a dezvăluit Alin Călinescu, va fi luată în calcul și posibilitatea organizării de shuttle-uri de la București la festivalul de la Mioveni. Asta deoarece la ediția de anul trecut nu mai puțin de 40% dintre spectatorii prezenți au fost din Capitală.

Reamintim că la ediția din acest an a Analogue vor concerta nume mari din țară și de peste hotare, precum Tinie Tempah, John Newman, byron, Delia, BUG Mafia și Subcarpați.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.