john newman

Organizatorii festivalului Analogue de la Mioveni au anunțat luni 29 mai numele artiștilor ce vor concerta la ediția a doua din acest an, ediție ce se va desfășura în perioada 25-27 august pe platoul Făget din Mioveni. Iar lista artiștilor este una impresionantă. La Analogue va concerta artistul britanic John Newman (foto), ce a avut proape un miliard de vizualizări pe YouTube cu hit-ul ”Love me again”. Un alt superstar ce va fi prezent la Analogue în vară este rapper-ul britanic Tinie Tempah, devenit celebru pentru hituri precum ”Written in the Stars” sau ”Pass Out”.

La Analogue va avea un concert și artista belgiană Selah Sue, al cărei album de debut a fost un mare succes în 2011, vânzându-se în peste 720.000 de exemplare în Europa. Albumul de debut a fost lansat și în Statele Unite în 2012, fiind vândut în sute de mii de exemplare.

La Analogue vor concerta în acest an trupe și artiști de top din România, în frunte cu byron, BUG Mafia, Vița de Vie, Delia, The Mono Jacks, Spike și Subcarpați.

Festivalul Analogue ce a avut mare succes de la prima ediție, în cele trei zile fiind prezenți peste 30.000 de fani din toată țara. Fani care s-au simțit foarte bine trei zile și trei nopți și au avut șansa de a vedea numeroase staruri ale muzicii, de la Jessie Ware, Asaf Avidan și JP Cooper până la Irina Rimes, Zdob și Zdub, BUG Mafia ori the The Motans.

Biletele pentru ediția din acest an costă 289 lei plus taxe, fiind valabile pentru toate cele trei zile, și pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Analogue.

analogue mioveni

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.