jigman dobrin

Piteșteanul Alex Jigman are 42 de ani și este deopotrivă un apreciat avocat și artist. A realizat până acum sute de tablouri superbe. Iar cele mai recente două tablouri sunt cu Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist pe care l-a dat vreodată Argeșul și unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria fotbalului românesc.

Alex Jigman a realizat în urmă cu câteva luni picturi murale pentru un restaurant din centrul Piteștiului. Este vorba de ”Bistro 27”, restaurant unde acum mai bine de un deceniu Alex Jigman a avut prima sa expoziție de pictură. La același restaurant, Alex Jigman are o galerie permanentă, ce include printre altele zece picturi pe pânză.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.