elev premiat de ciucaAu fost momente speciale miercuri 24 mai la Vila Florica de la Ștefănești, la aniversarea a 148 de ani de la crearea PNL. Trei elevi eminenți ai Argeșului, premiați la olimpiada națională de istorie, au fost recompensați cu Premiul ”Gheorghe Brătianu”.

Elev la Liceul ”Iulia Zamfirescu” din Mioveni și câștigător al premiului I la olimpiada națională de istorie, Ionuț Alexandru Bold a fost premiat chiar de prim-ministrul Nicolae Ciucă. Ceilalți doi elevi premiați sunt Ionuț Alberto Alecu (Premiul II – Colegiul Național Zinca Golescu din Pitești) și Ștefan Belu (Mențiune – Liceul Iulia Zamfirescu Mioveni).

Trei performeri, trei elevi de top ai Argeșului a căror valoarea este recunoscută și premiată încă o dată. Așa cum este normal.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.