festival golesti

Sâmbătă, 6 mai, de la ora 10.00, Muzeul Golești în parteneriat cu Asociația Historia Renescita și Asociația 6 Dorobanți vă ivită la un foarte interesant festival istoric în aer liber. Publicul va avea parte de o adevărată călătorie în trecutul nostru. Vor fi prezentate reconstituiri ale uniformelor din secolele XVIII-XIX, în cadrul unor ateliere speciale.

Deschiderea festivalului va avea loc la ora 10.00, printr-o ceremonie istorico-militară, în prezenţa detaşamentului cu efectivul complet, îmbrăcat în uniforme de început de secol XIX: arnăuți și panduri ai lui Tudor Vladimirescu, soldați francezi din vremea lui Napoleon Bonaparte. Soldații vor da onorul oficialităților și vizitatorilor, apoi vor fi prezentate uniformele, echipamentul și armamentul specific epocii.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.