mono jacksÎncepând de vineri 5 mai, la Crama Marcea de la Ștefănești se reiau concertele de neuitat cu trupe de top. Iar pe 5 mai, de la ora 19, va concerta The Mono Jacks, una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ din România. Un concert prilejuit de lansarea noului album al formației într-un loc cu peisaje de vis: Crama Marcea este situată la cea mai mare altitudine din sudul României, iar vinurile excelente produse la Marcea se bucură de multe aprecieri și de mulți clienți în toată țara.

Din 2008, muzica The Mono Jacks a răsunat pe posturile de radio, în cluburi și la cele mari festivaluri, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Trupa lansează acum cel de-al 4-lea material de studio printr-un turneu național de promovare. Biletele pentru concertul de la Crama Marcea sunt disponibile pe site-ul iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-the-mono-jacks-live-la-crama-marcea-lansare-de-album-85441/?fbclid=IwAR3ntXt9aIeY5z4dxmdlqyhtr_HWtTwsy3PITZ7bQ2c_tU_EI3_qUthg5dU). Accesul general presale este de 75 lei, iar biletele pentru studenți costă 55 de lei Muzica The Mono Jacks a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, făcând mii de voci să cânte la unison cu ei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.