centrul-cultural-sediu2.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 2-7 aprilie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Dezbaterea și proiecția filmului artistic de scurtmetraj cu tema ,,SILEX – hainele de acasă’’ în cadrul proiectului sub genericul ,,Ceasul de floare în univers’’, coordonat de promotorul cultural Valentina Alina Din, eveniment care va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 3 aprilie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema ,,Dintre filele cărților, cu dragoste…’’ în cadrul proiectului sub genericul „Mari iubiri ale literaturii universale”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română/engleză Raluca Hana Sandu, luni, 3 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Mentalități și reforme medicale, managementul în sistemul de sănătate cu Fidan Osman”, în cadrul proiectului sub genericul „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, având-o invitată pe dr. Fidan Osman, medic primar recuperare medicală și specialist în urgențe medicale, eveniment care va avea loc marți, 4 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea cărții de poezie cu tilul „Poemele din noi”, de Stelian Necșoi, în cadrul proiectului „Medalion cultural”, coordonat de scriitorul, cantautorul, artistul plastic și profesorul de limba și literatura română/franceză Stelian Necșoi, eveniment editorial care va avea loc marți, 4 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Cele cinci limbaje ale iubirii adolescentine’’, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Adolescență, entuziasm, libertate și înțelepciune”, coordonat de poetul și profesorul de filosofie George Badea, având-o invitată pe lector univ. dr. Lucia Neagoe, de la Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie din cadrul Universității Pitești, eveniment care se va desfășura miercuri, 5 aprilie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Între istoria locală și managementul cultural’’, în cadrul proiectului cultural-educativ „Personalități culturale piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe istoricul Cornel Popescu, managerul Muzeului Județean Argeș, miercuri, 5 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema ,,Împreună pentru fericire!- Soluții anti-bullying’’, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Și noi avem drepturi!”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu și organizat în parteneriat cu Organizația „Salvați Copiii” – Filiala Argeș, eveniment care va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Prietenie Româno-Tunisiană. Noi realizări”, în cadrul proiectului „Ferestre culturale”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, având-o invitată pe E. S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Tunisiene în România, eveniment care va avea loc joi, 6 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții., transmite Centrul Cultural Piteşti, pe pagina de socializare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.