cargoOrganizat la primele ediții sub numele FOLK IN, festivalul muzical de pe plaja de la Budeasa va avea din acest an un format folk-rock și un nou nume: Budeasa Festival. Festivalul va avea loc în acest an în perioada 16-17 iunie, iar lista artiștilor ce vor concerta este impresionantă: Cargo, Vama, My QUEEN Tribute By Dan Helciug, LUPII lui Alex Calancea, Antract, Mircea Vintilă, Cristi Dumitrașcu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Oficial, Claudia Serdan și Dinu Olărașu.

Biletele pot fi achiziționate la: https://www.ambilet.ro/tc-events/budeasa-festival-2023/. Cei care își iau abonamente până pe 9 aprilie vor plăti doar 149 de lei, în loc de 220 lei, cât este prețul întreg.

Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil. Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la Budeasa Festival.

”Anul acesta nu mai lăsăm muzica să treacă pe lângă noi neobservată, ci o sărbătorim împreună, oficial, la cea de-a treia ediție FOLK IN Festival, care anul acesta și-a luat nume nou – BUDEASA FESTIVAL. Schimbarea numelui vine natural deoarece anul acesta o sa ne bucurăm pe lângă muzica folk, cu care v-am obișnuit deja, și de acordurile chitarelor rock. Ne găsim desculți și energici pe plaja Veche din Budeasa, între 16 – 17 iunie 2023, cu trupe una și una! Luați chitarele din colțurile camerelor, ștergeți-le de praf și acordați-le. O să aveți nevoie de ele când vom cânta cu toții în jurul focului”, spun organizatorii Budeasa Festival.

Și datorită acelorași organizatori inimoși și plini de pasiune ai Budeasa Festival, peste mai puțin de cinci luni veți putea participa la un alt regal muzical. Este vorba de Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, organizat începând cu 2018, festival ce se va desfășura la Corbi în perioada 11-13 august.

vama

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.