ada

S-a mai încheiat o săptămână foarte dificilă la Survivor România, o săptămână în care echipa Faimoșilor, din care face parte și actrița piteșteană Ada Dumitru, a mai avut un om eliminat. Ada Dumitru era printre cei propuși pentru eliminara, însă în cele din urmă fosta prezentatoare Crina Abrudan a plecat acasă. Până acum, șase oameni din echipa Faimoșilor au fost eliminați.

Actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești și considerată una dintre cele mai talentate tinere actrițe din Europa de Est, Ada Dumitru a fost anunțată în decembrie 2022 că va face parte din echipa Faimoșilor în noul sezon Survivor România de la Pro TV din 2023.

Ada a debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, fiind pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi a avut un rol principal într-un serial poliţist alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

Ada Dumitru a absolvit UNATC în 2017 la clasa profesorului Florin Zamfirescu. Este fiica actriţei Iulia Dumitru, iar tatăl său vitreg este cunoscutul actor Constantin (Bebe) Cotimanis.

În 2021 a terminat filmările la “Three Knee Deep”, un serial poliţist în care are rol principal, interpretând o criminală în serie, şi joacă alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

Ada Dumitru a făcut cursuri de actorie inclusiv la New York şi Los Angeles şi are la activ numeroase roluri în piese de teatru, filme şi scurt metraje premiate inclusiv la Hollywood.

În 2020, scurt metrajul „La vorbitor”, filmat în fosta închisoare Malmaison, şi în care Ada Dumitru joacă rolul principal, a fost premiat la Festivalurile Hollywood Just4Shorts şi New York Movie Awards.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.