myrath

În această vară, în perioada 11-13 august, în comuna Corbi va avea loc a V-a ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Iar Myrath, o trupă din Tunisia cu peste 20 de ani de experiență de progressive metal în spate, va fi anul acesta pentru prima oară la Stonebird Festival de la Corbi și va urca pe scenă sâmbătă, 12 august.

Myrath, ce în arabă înseamnă ”Moștenire”, a fost înființată în 2001 de către chitaristul tunisian Malek Ben Arbia. Myrath este prima trupă din Tunisia ce a semnat un contract de înregistrări cu o casă importantă de producție din afara țării, mai precis cu Bremmis Music din Franța. Versurile melodiilor se focusează pe folclorul tunisian. Trupa Myrath a constant la importante festivaluri europene, iar în 2013 a concertat pentru prima oară în Statele Unite, la festivalul ProgPower USA

Biletele pentru festivalul Stonebird de la Corbi pot fi cumpărate de pe site-ul AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/stonebird-festival-2023/

Parcarea si camparea sunt gratuite. Copiii cu vârsta de până la 12 ani vor avea accesul gratuit. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.

La precedentele patru ediţii ale festivalului rock din comuna Corbi au concertat trupe faimoase şi au fost prezenţi peste 30.000 de fani din toată ţara.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.