magitot

Magicianul Magitot sau Marius Drăguș, pe numele real, va susțina un spectacol ieșit din comun duminică 26 februarie de la ora 18, la Club Hush din Pitești. Sub titlul generic ”Planeta cu Magitot”, cei care vor fi prezenți vor putea vedea teatru, magie, comedie, stand-up și energie într-un singur spectacol.

Toate acestea se întâmplă cu participarea spectatorilor în mod direct. Dublu finalist "Românii au talent", cu o diplomă in actorie, MAGITOT a reușit într-un mod neașteptat să amestece magia cu actoria si cu alte lururi. Este singurul spectacol care are distribuția formata din spectatori. În2019, Magitot a fost câștigătorul Premiului de Originalitate de la Românii au Talent. Marius Drăguș este magician și actor și organizează cursuri de teatru și magie de mai bine de 11 ani. Numele său de scenă a fost pus chiar de către unul dintre elevii săi.

Biletele de la spectacolul din Club Hush de duminică 26 februarie costă 70 lei la parter și 50 lei la etaj.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.