antract

În acest an, în perioada 11-13 august, în comuna Corbi va avea loc a V-a ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Iar organizatorii Stonebird au făcut publice până acum numele primelor patru trupe ce vor concerta în luna august la Corbi. Alături de trupele Dirty Shirt și Zob, ce au mai avut concerte în cadrul festivalului, două trupe cunoscute vor cânta în premieră la Stonebird. Este vorba de formațiile Antract și Truda.

Fondată în 1984, trupa rock Antract a cântat pe cele mai mari scene ale rock-ului din România în compania unor nume grele ale rock-ului internațional cum ar fi : Uriah Heep, Ian Gillan Band, Jetro Tull, Saxon, Paradise Lost, Ronnie Jammes Dio, Monster Magnet, Metallica și Helloween.

Truda este o formație de death metal din Cluj-Napoca, înființată în 2006. Truda și-a construit reputația de a avea videoclipuri interesante și controversate, diferențiindu-se astfel de alte trupe din România. Trupa a adunat peste o sută de concerte în toată țara, obținând premiul cel mare la festivalul „Aici Severin“ și având totodată ocazia de a deschide concertul celor de la Soulfly.

Biletele pentru festivalul Stonebird de la Corbi pot fi cumpărate de pe site-ul AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/stonebird-festival-2023/

Parcarea si camparea sunt gratuite! Copiii cu vârsta de până la 12 ani vor avea acces gratuit. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.

La precedentele patru ediţii ale festivalului rock din comuna Corbi au concertat trupe faimoase şi au fost prezenţi peste 30.000 de fani din toată ţara.

truda

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.