revelion-2023-pitesti.jpgIa-ți prietenii și vino în Piața Primăriei, mâine, la ora 18:45, la spectacolul unui Revelion unic în România!
Piese clasice emoționante, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop, interpretate de cea mai tânără filarmonică din țară, alături de soliști de operă consacrați, te vor face să vibrezi, iar melodiile populare îndrăgite, exprimate prin tehnică de ultimă generație, urmate de cele mai energice ritmuri mixate și de un spectaculos foc de artificii vor garanta o seară extraordinară pentru întreaga familie!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.