Revelion-simfonic.jpgIntrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun și spectacolele de obiceuri și tradiții, Piteștiul se pregătește pentru o nouă surpriză!
Pentru prima dată în România, în noaptea dintre ani, spectacolul dintr-o piață publică va fi unul special și rafinat. Municipalitatea oferă piteștenilor un concert în care se poate cânta și dansa pe cele mai frumoase și populare piese muzicale clasice: vals, tango, polca sau mazurca!
Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 19:00, în Piața Primăriei Pitești, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Constantin Grigore, și soliștii Ana Cebotari și Vlad Miriță vor bucura publicul cu un repertoriu excepțional!
De la 20:30, după concertul orchestrei simfonice, trupa Dacika, alcătuită din Mihai Toma (compozitor), Ștefan Doniga (claviaturi), Diana Jipa (vioară), Oana Șerban (solistă) și Dan Inerosnat (percuție), va interpreta folclorul în manieră unică – simfonic și electronic!
Înainte de miezul nopții, de la ora 21:30, atmosfera din Piața Primăriei va fi energizată de un spectacol live mix oferit de către DJ Graphik (MFM Dance) & Mc Crisa, un adevărat dance-party pentru tineri, în așteptarea Noului An.
Spectacolul din Piața Primăriei se va încheia cu un foc de artificii spectaculos, la ora 24:00.
 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.