targ craciun mioveniWeekendul trecut, în perioada 16-18 decembrie, toate drumurile au dus la Târgul de Crăciun de la Mioveni. Iar ediția din acest an cu greu va putea fi uitată. Au fost trei zile pline de magie. Trei zile pline de lumină și la propriu și la figurat. Trei zile cu trei seri de vis și pline de energii pozitive. Și cea mai bună dovadă palpabilă în acest sens au fost miile de oameni care au venit cu mic cu mare la Târgul de Crăciun de la Mioveni. Primăria Mioveni și Centrul Cultural Mioveni au reușit din nou să demonstreze că Târgul de Crăciun de la Mioveni poate rivaliza fără probleme cu manifestări similare din țară și de peste hotare.

Iar artiștii minunați și muzica pentru toate gusturile au fost la superlativ. Cea de-a șasea ediție a Târgului de Crăciun de la Mioveni a fost deschisă pe 16 decembrie cu două trupe de cover, plus o serie de artiști mai mici ori mai mari din cadrul Centrului Cultural Mioveni, Clubului Elevilor Mioveni și ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.

Un episod de succes s-a scris și pe 17 decembrie în cea de-a doua seară din cadrul Târgului de Crăciun Mioveni, ediția a șasea. Theo Rose, Georgiana Neagu & Band, Andrei Bănuță & Band au umplut Centrul Civic, într-un show energic și vibrant, în care publicul a fredonat melodiile preferate la unison cu artiștii de pe scenă. Ca și în prima zi, atmosfera de sărbătoare a fost creată de grupele de copii din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, ai Clubului Elevilor Mioveni și cei ai Centrului Cultural Mioveni.

O surpriză muzicală plăcută oferită participanților la Târgul de Crăciun a fost reprezentată de Corul Universității de Medicină și Farmacie Craiova „Magnus Medis”, care a oferit pe 18 decembrie o serată muzicală deosebit de vibrantă, colinde româneşti şi internaţionale, interpretate cu multă pasiune și căldură.

Pentru copiii din Mioveni și din Argeș, o bucurie specială a fost întâlnirea cu Moș Crăciun, care i-a așteptat la Căsuța Moșului din Centrul Civic.

craciun mioveni 02craciun mioveni 01

 

craciun mioveni 03

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.