filarmonoca-bani.jpgFilarmonica Pitești – instituție publică de spectacole și concerte aflată în subordinea Primăriei Municipiului Pitești – va primi 2.252.645,38 mii lei pentru funcționare și investiții.
Banii provin din bugetul național și au fost alocați în ședința de Guvern de astăzi, 14 decembrie, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
În total, Executivul a alocat 190 milioane de lei – reprezentând 2% din impozitul pe venit încasat până la data de 9 decembrie 2022 – pentru finanțarea instituțiilor publice de spectacole din subordinea unităților administrativ teritoriale solicitante, respectiv 66 de teatre, opere și filarmonici din 42 de județe.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.