byron iulia popAvând peste 12 ani de experiență în industria muzicală din România, Iulia Pop, originară din Pitești, este co-fondatoare Overground Music, o apreciată agenție de management, booking și PR pentru mai multe nume foarte cunoscute de pe scena de muzică alternativă din țara noastră, precum si pentru un număr de artiști noi, care promit.

Iulia Pop este și soția lui Dan Byron, solistul îndrăgitei trupe byron, cu un sound special și o altfel de muzică în cel mai bun sens al cuvântului.

La Overground Music, Iulia coordonează printre altele activitățile de PR, social media și relații cu presa și de asemenea scrie proiecte pentru diverse programe de finanțare. De cinci ani este co-organizator și manager de comunicare pentru Mastering the Music Business, cea mai importantă conferință dedicată industriei muzicale din România.

Alături de byron, din portofoliul Overground Music mai fac parte trupe de top precum The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus, Jurjak, Toulouse Lautrec, Rockabella sau Omul cu Șobolani.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.