alifantis-trivale-fest.jpgAjuns la cea de-a VI-a ediție, Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST - organizat de municipalitate, prin Centrul Cultural Pitești - va reuni, sâmbătă, 29 octombrie 2022, tinerii folkiști participanți la concursul de interpretare, dar și personalități ale genului, artiști consacrați ce vor încânta audiența prin recitaluri extraordinare.
 
Vor urca pe scenă trupe cunoscute iubitorilor de muzică folk, precum Tzurlă & Amfiteatru’ 13 sau Grupul Folk P620, ediția acestui an a festivalului prilejuind întâlnirea publicului piteștean cu unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu o carieră de peste 40 de ani: Nicu Alifantis - muzician, actor, poet, cântăreț și compozitor român de muzică folk și muzică de teatru.
 
Îndrăgitul artist va fi prezent, pe scena Filarmonicii Pitești, alături de trupa de proiecte pe care a înființat-o în 1995, ZAN, constituită din muzicieni valoroși, proveniți din zone muzicale diferite (jazz, rock, pop), fiecare în parte cu o puternică personalitate artistică: Nicu Alifantis – voce, chitare, ukulele, washboard; Virgil Popescu – bass, backing vocal; Sorin Voinea – keyboards, backing vocal; Răzvan Mirică – chitare, sitar, backing vocal; Relu Bițulescu – tobe.
Biletele de intrare la festival sunt puse în vânzare din data de 3 octombrie, atât la casieria Filarmonicii Pitești, cât și online: https://centrul-cultural-pitesti.ro/bilete/...
 
Preselecția concurenților va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Înscrierile pentru concurs se pot face până pe data de 27 octombrie, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la sediul Centrului Cultural Pitești (strada Craiovei, nr. 2, bloc G1, Pitești).
 
Regulamentul de participare și fișa de înscriere la Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2022 pot fi accesate și descărcate de pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și de pe site-ul oficial al instituției https://centrul-cultural-pitesti.ro/regulament-si-fisa.../

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.