analogue ziua 1

Atunci când ai energie, pasiune și dragoste de viață și de muzică nu mai contează nici ploaia nici frigul. Iar vineri 2 septembrie, la Mioveni, în prima zi a festivalului Analogue, am avut un exemplu minunat de palpabil în acest sens. Nu mai puțin de 10.000 de fani din toată țara au făcut din Mioveni capitala muzicii, a energiei și a bunei dispoziții. 10.000 de oameni ce au cântat și dansat timp de mai bine de șapte ore, pe acordurile muzicii artiștilor de top invitați: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, Muse Quartet, B.U.G. Mafia și Rudimental DJ. De mult nu am mai văzut atâtea chipuri vesele, fericite și pline de lumină ca la Analogue la Mioveni. Iar aici a contribuit mult și organizarea ca la carte, Alin Călinescu – managerul festivalului și al Centrului Cultural Mioveni, împreună cu echipa sa și cu oamenii atât de implicați din Primăria Mioveni fiind de nota 10. A fost practic din prima zi o organizare fără cusur, demnă de orice festival din Europa de Vest sau America.

Iar momentele de neuitat vor continua în acest week-end. Sâmbătă, cu începere de la ora 18:10, pe scena festivalului Analogue vor urca Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv și Morcheeba.

Duminică 4 septembrie, începând de la ora 17:10, alte superstaturi ale muzicii vor putea fi văzute la Analogue: TM Groove & Maria Hojda, The Motans, Irina Rimes, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper și Jessie Ware.

Dacă vreți să vă umpleți ochii și sufletul cu amintiri de neuitat, am un singur sfat: veniți la Analogue la Mioveni. Și sunt sigur că luni dimineața, când noaptea se va pregăti să facă schimb cu primele raze ale dimineții, vă veți dori ca Analogue să fie în fiecare week-end și veți începe deja numărătoarea inversă pentru ediția din 2023. One life. Live it. La festivalul Analogue.

analogue ziua 01 1

bug mafiaanalogue 4

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.