analogueUn oraș cu o dezvoltare fără precedent în ultimii 10 ani, Mioveni demonstrează constant și că este un oraș al tinereții, un oraș cu propensiune pentru artă și cultură. Iar cel mai recent și spectaculos exemplu va fi festivalul ANALOGUE, ce se va desfășura în perioada 2-4 septembrie. Un festival ce va atrage mii de fani ai muzicii de calitate din țară și de peste hotare. Un altfel de festival în cel mai bun sens al cuvântului. Un festival pentru care Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a zbătut enorm. Iar credibilitatea, implicarea și seriozitatea sa au atras un număr de sponsori-record pentru un festival din Argeș.

În peisajul festivalier din țara noastră, ANALOGUE este ceva unic. Pentru că până în acest an nu exista un festival care să îmbine muzica, natura și arta și tehnologie, un festival care să ridice problematici actuale precum sustenabilitatea ori limitele digitalului, legăturile interumane. Alături de Centrul Cultural Mioveni, organizatori ai festivalului ANALOGUE sunt Consiliul Local și Primăria Mioveni.

Iar lista vedetelor ce vor concerta la festivalul ANALOGUE de la Mioveni conține nume mari din România, Republica Moldova și de peste hotare, în frunte cu celebrii artiști britanici Jessie Ware, JP Cooper și Morcheeba, ca și superstarul israelian Asaf Avidan.

Vineri 2 septembrie, în prima zi a festivalului, vor concerta de la ora 18.30 Rudimental DJ, B.U.G. Mafia, Deliric&Silent Strike, Nane, El Nino și Bruja.

Sâmbătă 3 septembrie, pe scena ANALOGUE vor urca începând cu ora 17.00 Morcheeba, Dubioza Kolektiv, Subcarpați, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast și Cătălina Cara. Iar duminică 4 septembrie, în a treia zi a festivalului, vor concerta de la ora 16 Jessie Ware, JP Cooper, Asaf Avidan, Golan, Irina Rimes, The Mootans, TM Groove & Maria Hojda.

analogue 01

Iar festivalul va aduce numeroase beneficii pentru Mioveni, în frunte cu promovarea turistică, și va deveni un brand al orașului.

”Persoanele care nu sunt din Mioveni și din Argeș și care vor veni la acest festival ne vor cunoaște mai bine. În viziunea mea, cultura și sportul sunt cei mai buni ambasadori palpabili ai unei comunități și ai unei țări. Vă asigur că se va vorbi mult timp de bine despre festivalul ANALOGUE de la Mioveni, este ceva aparte. Este ceva în premieră, este un festival făcut în natură și cu o listă impresionantă de invitați. Este meritul lui Alin Călinescu și al sponsorilor care susțin festivalul. Practic, orașul Mioveni va avea de acum patru branduri: Dacia, ICN Mioveni, ANALOGUE și compania Delta Invest Mioveni, care are câteva mii de angajați și e o marcă cunoscută la nivel național”, spune primarul Ion Georgescu.

 

Transport gratuit la festival

 

 

O altă inițiativă lăudabilă a organizatorilor festivalului ANALOGUE este aceea de a asigura shuttle-uri gratuite pentru participanții la festival, pe durata celor trei zile.

Iată programul curselor de autobuz gratuite:

Vineri 2 septembrie. 13.40 – plecare la festival de la Hotel Ramada și Primăria Mioveni; 17 – plecare de la Gara Sud Pitești și Primăria Mioveni. 2 AM – întoarcere de la ANALOGUE la Primăria Mioveni și Hotel Ramada Pitești

Sâmbătă 3 septembrie. 11.45 – plecare la festival de la Hotel Ramada și Primăria Mioveni; 17 – plecare de la Gara Sud Pitești și Primăria Mioveni. 3 AM – întoarcere de la ANALOGUE la Primăria Mioveni și Hotel Ramada Pitești

Duminică 4 septembrie. 11.45 – plecare la festival de la Hotel Ramada și Primăria Mioveni; 17 – plecare de la Gara Sud Pitești și Primăria Mioveni. 3 AM – întoarcere de la ANALOGUE la Primăria Mioveni și Hotel Ramada Pitești.

”De la prima ediție, ANALOGUE beneficiază de sprijin financiar de la companii cu o notorietate extrem de mare. S-au asociat de la prima ediție cu noi, încă dinainte de festival, și aceasta este bucuria cea mai mare. Este un festival realizat cu pasiune pentru Mioveni și pentru Argeș. Iar interesul este foarte mare. Sunt mii de oameni din toată țara care și-au cumpărat abonamente la ANALOGUE. Și locurile de cazare din Mioveni și din zonă sunt ocupate în foarte mare procent. S-au făcut multe rezervări. O parte dintre hotelurile din Pitești au parteneriat cu noi, iar cei care au abonament la ANALOGUE beneficiază de 10% reducere la cazare”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni.

Biletele pentru ANALOGUE costă 145 lei+taxe pentru o zi sau 289 lei plus taxe pentru toate cele trei zile ale festivalului și pot fi achiziționate de pe https://analogue.ro/tickets/

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.