folk 01Am văzut multe raze de soare week-endul trecut la Budeasa. Datorită festivalului FOLK IN, ce reunește mii de oameni frumoși și artiști pe măsură. Oameni cu gusturi muzicale foarte bune. Oameni buni, calzi. Oameni care au venit cu copiii ca să vadă monștri sacri precum Pasărea Rock, Mircea Baniciu ori Mircea Vintilă. Oameni pe care nimic nu i-a oprit să vadă și să asculte muzică de neuitat. Nici măcar ploaia torențială care a căzut din abundență sâmbăta trecută la Budeasa timp de peste o oră. Pentru că după ploaie a venit din nou muzica foarte bună. Și, la fel ca și cu o seară înainte, oamenii s-au simțit minunat. Au cântat, au dansat, au trăit ore speciale la un festival frumos ca 1001 de seri de vară.

Și cum să nu te simți perfect când ai șansa de a vedea pe scena atâte nume de prim rang ale muzicii folk, de la Pasărea Rock, Mircea Vintilă, Daniel Iancu și Florin Ioan Thomits până la Ducu Bertzi&Friends, Cristi Dumitrașcu & Plan B (Daniel Secărea, Marcis Nut), Marius Matache și Țapinarii?

Pas cu pas, FOLK IN devine un brand pentru comuna Budeasa. Și nici nu s-ar putea altfel cu asemenea organizatori implicați trup și suflet (nota 10 pentru Mihai Capet!) și cu un primar, Nicolae Rachieru, care arată că este constant cu fapta alături de acest festival. Un primar care la rândul său iubește muzica de calitate.

Și, la cât de frumos a fost la FOLK IN timp de două zile și două nopți, de abia așteptăm ediția de anul viitor.

pasarea rock

 

Până atunci, fanii muzicii de calitate mai au foarte puțin până la un nou regal, ce va fi posibil grație acelorași organizatori inimoși ai FOLK IN. Este vorba de Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se va desfășura la Corbi timp de trei zile, în perioada 12-14 august. Iar la Stonebird va concerta crema rock-ului românesc, de la Cargo, Phoenix și Iris (Cristi, Valter&Boro) până la Trooper, Bucovina și Timpuri Noi. Let there be rock, vorba celor de la AC/DC!

folk budeasamircea vintila

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.