kappl

Rocker de primă mărime şi membru timp de două decenii al legendarei trupe Phoenix, Josef Kappl a vorbit în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro despre viitorul concert pe care îl va susține cu trupa Pasărea Rock (înființată) pe 1 iulie la Budeasa în cadrul Festivalului FOLK-IN: ”Concertul de la Budeasa trebuia să aibă loc acum doi ani, însă a fost amânat din cauza pandemiei. De abia așteptăm să cântăm la Budeasa la festivalul FOLK-IN. Mă interesează mult zona Argeșului, mai ales că ascunde și acum urmele lăsate de povestea meșterului Manole. După cum știți, am scris și opera rock ”Meșterul Manole”. Și să nu uităm și importanța istorică a zonei, Curtea de Argeș a fost prima capitală a Țării Românești. Vom cânta și piesa ”Pe Argeș în jos” pe 1 iulie. În concertul de la Budeasa vom cânta și împreună cu Mircea Baniciu, de care ne leagă o veche prietenie și colaborare”.

pasarea rock

Josef Kappl a vorbit și despre faptul că din trupă face parte un piteștean foarte talentat. ”Ne mai leagă și altceva de Argeș. Din 2019 avem un colaborator, pe Codruț Croitoru, care e piteștean. Pe Codruț Croitoru l-am cunoscut printr-o colaborare la o piesă pe care am făcut-o împreună cu Nicu Patoi și alți colaboratori. Mi-a plăcut foarte mult vocea lui Codruț Croitoru, este talentat și i-am propus să colaborăm. A fost de acord și iată că avem un piteștean în trupa Pasărea Rock”, povestește Josef Kappl.

Biletele pentru festivalul FOLK-IN pot fi cumpărate de pe ambilet.ro.

pasarea rock 10

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.