pasarea rock

În perioada 1-3 iulie, pe Plaja Veche din Budeasa va avea loc o nouă ediție a Festivalului FOLK-IN, ce va reuni nume mari ale folkului românesc. Invitații ce vor concerta sunt Pasărea Rock, Mircea Vintilă, Daniel Iancu, Florin Ioan Thomits, Ducu Bertzi, Cristi Dumitrașcu & Plan B (Daniel Secărea, Marcis Nut), Marius Matache și Țapinarii.

Festivalul FOLK IN va fi unul cu atât mai special în acest an cu cât la Budeasa va cânta în premieră trupa Pasărea Rock. Supergrupul românesc a fost înființat în anul 2014, la București, de către trei foști componenți ai formației Phoenix: Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică. Pasărea Rock va concerta la Budeasa vineri 1 iulie.

Abonamentele la FOLK IN costă 150 de lei până pe 19 iunie inclusiv și 180 de lei în perioada 20 iunie-1 iulie, putând fi achiziționate de pe site-ul ambilet.ro

”Luați chitarele din colțurile camerelor, ștergeți-le de praf și acordați-le. O să aveți nevoie de ele când vom cânta cu toții în jurul focului. O să fie exact ca-n studenție, dar un pic mai bine!”, spun organizatorii Festivalului FOLK IN de la Budeasa, aceiași care organizează anual în comuna Corbi Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.