baloane mioveniPentru miile de adulți și copii prezenți miercuri 1 iunie în centrul orașului Mioveni a fost o zi de neuitat. O zi de ținut minte pe termen nelimitat. Primăria și Centrul Cultural Mioveni au reușit să organizeze o varietate de activități foarte atractive și interesante pentru a îi sărbători pe cei mici.

Proiecție de desene animate, demonstrații și competiții sportive, întâlnire cu personaje îndrăgite și animatori, desene pe asfalt, curse de mașinuțe și un super spectacol muzical, oferit de artiștii MIRA și Florian Rus! Acestea au fost ingredientele principale ale rețetei de fericire oferite copiilor din Mioveni, cu ocazia sărbătorii zilei de 1 iunie.

1 iunie mioveni

Programul distracției a cuprins activități pentru toate vârstele. Cei mici s-au putut delecta în fața unui ecran led gigant, cu filmele de animație „În căutarea lui Dory”, „Incredibilii 2”, „Vaiana”, „Prințesa și Broscoiul”, „Frozen”, în timp ce adolescenții s-au putut întrece în competiții de fotbal, volei, tenis de masă, darts sau șah. Nici în acest an nu a lipsit cursa mașinuțelor – Baby Rally Car - întrecerea cu mașini mici, conduse de pitici!

Ziua de 1 iunie a debutat cu concursul de șah pentru copii isteți, ”Cupa Copilului la Șah”, la care a fost o participare consistentă, semn că sportul minții e atractiv pentru copiii. Gazda evenimentului a fost Centrul Cultural Mioveni.

Echipa de oină a clubului Dacia Mioveni a făcut o demonstrație a jocului nostru național pe platoul din Centrul Civic, unde mulți dintre copii au văzut pentru prima dată cât de spectaculos este acest joc.

Copiii au primit baloane, au desenat pe asfalt, s-au jucat, pe scurt, au primit supradoze de fericire pe parcursul întregii zile la Mioveni.

Și, ca un corolar superb la o zi minunată, Centrul Civic a găzduit seara un concert cu două vedete muzicale în mare vogă în ultimii ani: MIRA și Florian Rus. Iar cei doi artiști au fost la înălțime, cântând alături de mii de fani mari și mici.

mioveni 1 iunie

 

mira 02mira 03mira 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.