calinescu

După cum FinanciarPress.ro v-a informat încă de săptămâna trecută, în perioada 2-4 septembrie, pe platoul Făget de la Mioveni se va desfășura cel mai mare festival muzical din sudul României, intitulat ANALOGUE. Un festival la care vor concerta nume mari ale muzicii internaționale și românești, precum Jessie Ware, JP Cooper și Morcheeba, Asaf Avidan, BUG Mafia, The Motans, Zdob și Zdub, Irina Rimes și Subcarpați.

Ideea de a realiza un mare festival muzical la Mioveni s-a născut în 2019, când au fost primele discuții preliminare, după cum ne-a dezvăluit Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni și cel care a avut ideea acestui festival de mare anvergură.

”Este o bucurie nesperată că în Mioveni vor veni mari artiști, foarte ascultați, cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În peisajul festivalier din Romania, ANALOGUE este ceva unic. Pentru că până acum nu exista un festival care să îmbine muzica, natura și arta și tehnologie, un festival care să ridice problematici actuale precum sustenabilitatea ori limitele digitalului, legăturile interumane. ANALOGUE nu este doar un festival de muzică. Este cumva și o reconectare cu natura, cu lumea reală”, spune Alin Călinescu.

Directorul Centrului Cultural Mioveni a dezvăluit pentru FinanciarPress.ro și care este targetul privind vânzările de abonamente: ”Ne dorim să vindem aproximativ 10.000 de abonamente la festivalul ANALOGUE. Există deja un interes foarte mare pentru festival. Primim zilnic zeci de telefoane și e-mailuri, iar abonamentele se vând foarte bine”.

Festivalul ANALOGUE va combina muzica, arta și tehnologia, oferind publicului artiști internaționali, ateliere de creație, jocuri și multe alte activități inedite și captivante, timp de trei zile și trei nopți. Va fi și o zonă destinată autorulotelor.

Alături de Centrul Cultural Mioveni, organizatori ai festivalului ANALOGUE sunt Consiliul Local și Primăria Mioveni.

Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe https://analogue.ro/tickets/. Abonamentul pe trei zile cumpărat în avans costă 240 lei plus 6% taxe, iar abonamentul VIP – 389 lei plus 6% taxe.

analogue

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.