zdob si zdubMarele Corneille spunea că valoarea nu așteaptă numărul anilor. Parafrazându-l pe cunoscutul dramaturg francez, am putea spune că în cazul lui Alin Călinescu, tânărul manager al Centrului Cultural Mioveni, valoarea și implicarea nu așteaptă numărul anilor. De când acesta este în fruntea Centrului Cultural Mioveni, activitățile și evenimentele au crescut spectaculos atât cantitativ, cât și calitativ. Iar cel mai nou eveniment ce va fi organizat la Mioveni este cu adevărat ”creme de la creme”. Un eveniment excepțional. Unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale organizate vreodată în România, la care sunt așteptați zeci de mii de spectatori. Un festival muzical intitulat ANALOGUE ce se va desfășura în perioada 2-4 septembrie pe platoul Făget de la Mioveni, pe o suprafață de 75.000 de metri pătrați și va aduce mari vedete ale muzicii internaționale și românești, fiind vorba în total de nu mai puțin de 20 de trupe și artiști. Pe listă se regăsesc trei nume mari ale muzicii britanice – Jessie Ware, JP Cooper și Morcheeba – ale căror melodii au făcut ocolul lumii și au sute de milioane de afișări pe YouTube. Tot la festivalul ANALOGUE de la Mioveni va concerta și cunoscutul artist israelian Asaf Avidan, al cărui hit ”One Day” este unul dintre cele mai apreciate din ultimii ani.

23-mai-jessie-ware.jpg

Jessie Ware, una dintre cele mai cunoscute artiste britanice

 

Și lista vedetelor din România și Republica Moldova ce vor concerta la festivalul ANALOGUE de la Mioveni include nume de prim rang, precum BUG Mafia, The Motans, Zdob și Zdub, Irina Rimes și Subcarpați.

Festivalul ANALOGUE va combina muzica, arta și tehnologia, oferind publicului artiști internaționali, ateliere de creație, jocuri și multe alte activități inedite și captivante, timp de trei zile și trei nopți.

Alături de Centrul Cultural Mioveni, organizatori ai festivalului ANALOGUE sunt Consiliul Local și Primăria Mioveni.

Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe https://analogue.ro/tickets/. Abonamentul pe trei zile cumpărat în avans costă 240 lei plus 6% taxe, iar abonamentul VIP – 389 lei plus 6% taxe.

23-mai-analogue-jp-cooper.jpg

JP Cooper, cunoscut pe tot globul pentru hit-uri precum "She's on my mind" sau "September Song"

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.