dansul-florilor.jpgO tradiție pentru orașul Pitești, Concursul Național „Dansul Florilor”, ajuns la ediția cu numărul 34, se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, 14 mai, și duminică, 15 mai, la Sala Sporturilor din Pitești.

Organizat de către Centrul Cultural Pitești, alături de școala de dans „Total Dance”, și avându-l coordonator pe managerul clubului, dansatorul Alfred Schieb, campion național și instructor de dans sportiv, concursul reunește dansatori din toată țara, secțiunile la care aceștia vor participa fiind numeroase: latino show, dans modern, dans de caracter, street dance, kpop, majorete, balet, gimnastică și open.

Împărțiți pe trei categorii de vârstă, în cadrul celor două niveluri de pregătire – începători și avansați, copiii și tinerii dansatori vor oferi spectatorilor momente artistice de neuitat, ca la fiecare ediție anterioară, cei mai buni dintre ei urmând să fie recompensați cu diplome, cupe și medalii.

„Dansul Florilor” 2022 va fi transmis live, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Pitești și a Primăriei Municipiului Pitești, evenimentul desfășurându-se în intervalul orar 09:00 - 21:00, sâmbătă, și 10:30 - 14:00, duminică.

Intrarea spectatorilor se va face pe bază de bilet, costul unui bilet pentru o zi fiind de 25 de lei. Copiii sub 12 ani și pensionarii beneficiază de intrare gratuită.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.