chirilaCunoscutul cântăreț și actor Tudor Chirilă, unul dintre cei mai apreciați artiști români,  va veni la Pitești, pentru un spectacol de teatru special ce va avea loc pe 5 mai, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje a căror interpretare remarcabilă oferă publicului, timp de o oră și jumătate, o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim. Este un spectacol de o actualitate frapantă. Iarina Demian pune în scenă un spectacol modern în care un ecran multimedia de 25 de metri pătrați devine când decorul, când partenerul unui Tudor Chirilă excelent condus regizoral. ”Visul American este însă un pic mai mult pentru mine. Este un spectacol despre societatea noastră de azi, în care din ce în ce mai multă lume se simte confuză, abandonată, sedusă de iluzii, fără repere la care să apeleze în momentele grele. Visul American nu este doar despre America. Este despre noi și iluziile pe care alegem să le hrănim pentru că par atât de aproape, gata să devină realitate. Am citit prima dată Visul American acum cinci ani. Am râs de unul singur, am tăcut, m-am întrerupt din lectură ca să mă gândesc, l-am invidiat sincer pe Eric Bogosian apoi mi-am spus că trebuie să joc acest spectacol, trebuie să joc aceste nouă personaje”, spune Tudor Chirilă despre spectacolul în care va juca la Pitești.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.