claudiu stand upNăscut la Pitești în urmă cu 32 de ani, Claudiu Popa este la ora actuală unul dintre cei mai apreciați artiști de stand-up comedy din România. Claudiu a stat în Pitești până la 14 ani, după care s-a mutat în București. A lucrat într-o corporație timp de opt ani. Iar din 2017 și-a dat demisia din corporație pentru a lucra full-time ca artist de stand-up comedy. Și până acum a susținut zeci de spectacole apreciate în toată țara.

 

Clipurile postate de Claudiu Popa pe YouTube au constant zeci de mii de afișări. În septembrie 2017 și februarie 2020, Claudiu Popa a fost la emisiunea iUmor, cucerindu-i pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo cu umorul său special. Show-urile lui Claudiu Popa de la cele două ediții iUmor au strâns pe YouTube peste 2,8 milioane afișări.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.