maria juganaruElevă la Colegiul Național I.C. Brătianu din Pitești, Maria Jugănaru continuă să uimească la show-ul SuperStar de la Pro TV, ajungând între cei șase concurenți ce se vor lupta pentru un loc în marea finală din 17 decembrie.

Week-endul trecut, în cel de-al doilea LIVE al show-ului SuperStar, Maria Jugănaru a impresionat cu o interpretare energică a piesei lui Pink, ”Fucking Perfect”. ”Domnișoara Jugănaru, dvs parcă ați venit dintr-o poveste. Dintr-una care nu-ți dorești să se termine niciodată. Eu tot m-aș uita la tine”, i-a spus piteștencei Carla's Dreams. Și Smiley a apreciat-o mult pe tânăra din Pitești: ”Crește sufletul în mine când te văd, că suntem din același oraș.  Ești ca un magician”.

Maria Jugănaru este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii. A avut și o afacere cu pictură pe haine, însă nu a mai putut continua, pentru că doreşte să se pregătească pentru Conservator. „Îmi doresc să devin o mare artistă”, spunea Maria la începutul emisiunii SuperStar.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.