wetzlStabilită în America de aproape două decenii şi profesoară de engleză de 15 ani la prestigioasa Universitate Kent din statul Ohio, piteşteanca Ana Maria Wetzl a fost nominalizată în această lună pentru titlul de Profesorul Anului, atât pentru 2020, cât şi pentru 2021. În total, sunt 10 profesori nominalizaţi, iar câştigătorul va fi anunţat pe 22 octombrie.

 

Soră a jurnalistului Mădălin Popa, Ana Maria Wetzl se bucură de o mare apreciere în mediul academic din America. În 2012, Ana Maria Wetzl a câştigat prestigiosul premiu „CCCC James Berlin pentru Disertaţie Impresionantă”, lucrarea ei fiind cea mai bună, dintre sutele trimise, de profesori de engleză din toată America.

 

Absolventă a Colegiului Naţional „Zinca Golescu” şi a Universităţii din Piteşti, Ana Maria şi-a luat doctoratul în filozofie la prestigioasa Indiana University of Pennsylvania în 2011. Ana Maria şi-a cunoscut actualul soţ – Christopher Wetzl – în 1999, pe vremea când acesta lucra pentru Peace Corps şi făcea un stagiu de pregătire de mai multe săptămâni la Piteşti, alături de alţi aproape 60 de voluntari din Statele Unite.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.