saptamana_sportului_mioveni.jpg
A devenit o tradiție ca, în perioada 23-30 septembrie a fiecărui an, să se organizeze la nivel european, prin programul Erasmus+, proiectul “Săptămâna Europeană a Sportului” (European Week of Sport – #BEACTIVE) și în ultima zi de vineri a lunii septembrie să se organizeze “Ziua Europeană a Sportului Școlar” (în acest an, pe 24 septembrie).
Și în acest an, pentru a avea continuitate, în ciuda condițiilor dificile cauzate de pandemia COVID-19, în Mioveni vor fi organizate activități, cu respectarea regulilor în vigoare.
Astfel, în acest weekend, în intervalul 17.00-19.00, cluburile sportive din oraș își vor prezenta oferta printr-o campanie de informare, în vederea atragerii tinerilor către mișcare și sport.
De asemenea, și Centrul Cultural Mioveni își va prezenta oferta educațională .
Această activitate se va desfășura în centrul civic al orașului și reprezintă un bun prilej ca cei interesați să primească mai multe detalii cu privire la înscrierea în cadrul unuia dintre cursurile prezentate.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.