scoala_mioveni_principal.jpg

Luni, aproximativ 5600 de elevi  au călcat pragul şcolilor, cu emoţii pentru un nou început de an şcolar. Somnoroşi sau cu gândul la vacanţă, cei mici au venit în prima zi de şcoală cu ghiozdanul în spate, cu buchete de flori în mână şi cu părinţii alături.

Pentru elevii din clasele pregătitoare, curiozitatea le-a fost stârnită de cele 400 de  ghiozdanele pe care le-au găsit aşezate pe scăunele şi care fac parte din programul „Primul Ghiozdan” al  Consiliului Local Mioveni.

scoala_mioveni1.jpg

Reamintim că anul școlar 2021-2022 a început din data de 13 septembrie 2021, conform Ministerului Educației.

Ca și anul trecut, procesul de predare va fi desfășurat pe parcursul a două semestre. Totalul celor două semestre va fi de 34 de săptămâni de cursuri. 

scoala_mioveni2.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.