record mondialDe la sfârşitul săptămânii trecute, oraşul Câmpulung Muscel a intrat în Cartea Recordurilor, graţie unei ample iniţiative şi acţiuni a tinerilor de la Clubul de voluntariat LEO Leolution Câmpulung. Nu mai puţin de 75 de voluntari au realizat pe Stadionul Municipal din oraş cel mai mare logo-mozaic de caiete. Au fost folosite pe 31 iulie nu mai puţin de 20.000 de caiete ce au format logo-ul-mozaic „LEO”, pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi.

Precedentul record, de aproape 703 metri pătraţi de caiete, fusese realizat în martie 2018 în Emiratele Arabe Unite.

„După alcătuirea mozaicului, pe Stadionul Clubului Sportiv Muscelul,  toate caietele au fost încredințate spre  A.D.I. SERVSAL  Argeș  pentru redirecționare către o reciclare eficientă”, spune Carmen-Victoria Bârloiu, preşedinte pentru regiunea Sud-Muntenia al Districtului 124 România pentru Cluburile LIONS. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.