spectacol copii mioveni 01Mi-a fost dor de multe zâmbete. Mi-a fost dor să văd oameni bucuroşi. Iar de duminică 6 iunie acest dor s-a încheiat. Pentru că am văzut la Mioveni mii de zâmbete şi mii de oameni bucuroşi. Primăria Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni au organizat pe tot parcursul zilei în Centrul Civic un maraton al distracției, al jocului și bucuriei, condimentat pe parcursul întregii zile cu desene pe asfalt, vizionări de filme și desene animate, dans, muzică, mascote și personaje din povești, întreceri și demonstrații sportive, curse de mașinuțe și multe alte activități recreative.

A fost dovada concretă şi palpabilă a revenirii la acea minunată normalitate de care ne-a fost atât de dor. Am văzut pe 6 iunie mulţi copii fericiţi la Mioveni, mulţi copii care s-au simţit minunat şi care îşi doreau ca ziua de duminică să nu se mai termine.

 

De la animaţii cu personaje îndrăgite la raliul maşinuţelor

 

Chiar şi cei mai pretenţioşi copii ar fi avut de unde alege, într-atât de variată a fost gama de activităţi. De neuitat au fost pentru mulţi raliul maşinuţelor, activităţile şi demonstraţiile sportive sau întâlnirile cu personajele preferate din desenele animate.

Mioveni a dovedit pe deplin că îşi merită titulatura de Oraşul Tinereţii şi pur şi simplu a dat clasă multor administraţii din judeţ şi din ţară privind manifestările dedicate Zilei Copilului.

stratan si edward sanda

 

Pentru că atunci când pui pasiune, dăruire, implicare şi generozitate, rezultatul nu poate fi decât unul la superlativ. Iar aici se cuvin felicitări pentru primarul Ion Georgescu şi pentru Alin Călinescu-directorul Centrului Cultural Mioveni, cei care au avut rolul esenţial în reuşita unei zile de neuitat pentru mulţi copii şi părinţi.

Şi, ca un corolar perfect la o zi de ţinut minte pe termen nelimitat, seara s-a încheiat cu un super concert dedicat copilăriei şi susţinut de îndrăgiţii Cleopatra Stratan şi Edward Sanda. Şi, ca să îl parafrazăm pe primarul Ion Georgescu, putem spune fără ezitare că startul distracţiei verii 2021 s-a dat duminică 6 iunie la Mioveni. Iar Primăria Mioveni şi Centrul Cultural din oraş au în plan pe viitor şi alte evenimente asemănătoare.

mioveni spectacol copii 6 uniemioveni spectacol copii

mioveni copii

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.