alin calinescuÎn şedinţa extraordinară a Consiliului Local Mioveni de joi 8 aprilie a fost aprobat şi bugetul de venituri şi cheltuieli al Centrului Cultural Mioveni.

„Centrul Cultural Mioveni a dovedit că are potenţial”, spune primarul Ion Georgescu. La rândul său, managerul Alin Călinescu a declarat: „Centrul Cultural Mioveni este unul dintre cei mai importanţi actori de pe scena culturală a judeţului Argeş.

Din păcate, anul 2020 nu a fost unul prielnic pentru noi ca instituție. Ne-a afectat foarte mult contextul creat de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, anul trecut am avut peste 50 de activităţi culturale. Sper şi îmi doresc ca din această vară sau din septembrie să putem relua cele 14 cursuri pe care le desfăşurăm an de an şi unde avem înscrişi peste 800 de copii anual”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.