alex_bogdan.jpg
Centrul Cultural Mioveni organizează vineri, 26 februarie, un nou eveniment cultural-educativ și de dezvoltare personală.
Astfel, de la ora 11.30, carismaticul actor Alex Bogdan va fi prezent în sala mare a Centrului Cultural, unde va susține cursul “Influența în mediul online”.
Carismatic și extrem de talentat, Alex Bogdan este emblema noii generații de actori de comedie.
Alex s-a născut pe 24 ianuarie 1986 la Târgu-Ocna, unde, de altfel, a absolvit Colegiul Naţional „C. Negri”. A urmat apoi Universitatea Hyperion, secţia actorie, în 2008. Tot Alex Bogdan a făcut sport de performanţă şi deţine, din 2001, recordul naţional la octatlon. A jucat în serialele tv “Mondenii”, “Mangaliţa” şi a prezentat emisiunile “Fii pe fază” şi “Cronica Cârcotaşilor”.
Actorul care are studii de regie şi un master în Arta Actorului la UNATC a putut fi văzut performând pe scenele celor mai importante teatre din Bucureşti: Odeon, Teatrul Naţional, Teatrul de Comedie. Din 2017 a devenit actor al Teatrului Mic din capitală.
Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni, iar prezenţa publicului în sală va fi în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare.
Acest curs motivațional va fi disponibil și online, iar cei care doresc să participe se pot înscrie printr-un mesaj privat pe pagina de facebook a instituției (https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro) cu datele de contact, până vineri, 26 februarie , orele 10.00.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.