aidaOriginară din Piteşti, Aida Vâlceanu locuieşte de peste două decenii în Franţa, perioadă în care a făcut carieră în televiziune şi s-a remarcat şi ca o organizatoare de evenimente culturale de prim-rang.  Având un master în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Aida a lucrat aproape 10 ani pentru postul TV Vendée (2007-2017). Timp de cinci ani, Aida a fost ataşat de presă la Adunarea Naţională a Franţei, iar din vara anului trecut a înfiinţat o televiziune online, intitulată  LSTV la télé des Sables, ce are o echipă de şase jurnalişti cu experienţă.

 

Mai trebuie spus că mama Aidei este o cunoscută scriitoare şi profesoară de limba şi literatura română. Este vorba de Mona Vâlceanu, membră a Uniunii Scriitorilor, filiala Sibiu şi profesoară timp de mai multe decenii la Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Piteşti.  A publicat constant versuri și proză,  eseuri, critică literară în revistele de specialitate din țară. Mona Vâlceanu a obţinut numeroase premii literare la diversele concursuri de creaţie, premiul revistei Convorbiri literare la Iaşi, premiul Uniunii Scriitorilor la Constanţa.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.