libelo1.jpg

Centrul de Limbi Străine „Libelo” vine în sprijinul elevilor care vor să aprofundeze materia la Limba Română prin metode inovatoare, specifice generației de azi. Foarte mulți părinți, mai ales cei ai căror copii se află în clasele terminale, a 8a și a 12a, preferă să-și dea copiii la meditații pentru a aprofunda materia de la școală. Însă, costurile acestor meditații au devenit din ce în ce mai ridicate.

Așa se face că Centrul de Limbi Străine Libelo vine cu un nou proiect, menit să sprijine tocmai acești elevi care au nevoie de alte metode de predare, dar vine și în sprijinul parinților prin costuri mult mai accesibile față de cele practicate la meditații.

libelo2.jpg

„La Libelo ne bucurăm să dăm startul primăverii cu vești noi – de la 1 Martie, cei mici sunt așteptați cu drag și la Cursul de Limba Română.

Cursul efectiv durează 2 ore, frecvența de o ședintă sau două pe săptămână în funcție de alegerea fiecărui părinte, cu grupe de 4-8 copii.

Vom parcurge exact materia de la școală pentru a asigura copiilor un nivel bun de pregătire, succesul la examenele din clasa a 8a și a 12a, creând copiilor o atitudine plăcută vis-a-vis de limba românâ printr-o abordare modernâ. Metodele noastre inovatoare de predare vor avea ca rezultat implicarea copiilor în procesul de învățare. De asemenea, în prețul acestui pachet, copiilor li se oferă accesul gratuit la clubul de limba română unde vor beneficia de studiu suplimentar, jocuri cu tematică din limba și literatura română, ocazia de a-și crește creativitatea și gândirea critică într-un mediu nonformal cu scopul de a performa.

Mai multe info aici : https://libelo.ro/preturi/

Pentru detalii și/sau neclarități, ne puteți contacta la 0728511844”, se arată într-un comunicat transmis de Centrul de Limbi Străine „Libelo”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.