La-Belle.jpg

„La Belle Époque/Cei mai frumoși ani” de Nicolas Bedos (scenariu și regie), filmul difuzat la Cinematograful „București” sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 18:00, numără deja în palmares trei Premii César, la care se adaugă Premiul pentru Regie la Palm Springs International Film Festival, nominalizările la Premiul Lumière și la Globul de Cristal.

O călătorie în timp, nostalgică și plină de umor, filmul a deschis cea de-a 19-a ediție a Festivalului TIFF 2020, fiind caracterizat de către critica de specialitate drept „o comedie-romance ce știe cum să convertească magistral tragicul și melodramaticul, amintindu-ne de minunatele vremuri de altădată ale cinematografului”, „un Westworld francez cu actori în loc de roboți, care ne ajută să ne reamintim adevăratele motive pentru care ne îndrăgostim’’.

In-Pronuntare.jpg

 

„În pronunțare”, debutul în lungmetraj al Mihaelei Popescu, este un film insolit în peisajul cinematografic românesc, difuzat de către Cinematograful „București” duminică, 10 ianuarie 2021, de la ora 18:00.

Filmul oferă un spectacol cinematografic unic şi derutant, tratând „ad literam” ideea sciziunii interioare a personajului principal, pus uneori să aleagă, alteori să fie martor neputincios, și invitând spectatorul la un exercițiu de ieșire din zona reconfortantă a reprezentărilor standard ale unor idei și concepte.

Pentru mai multe detalii legate de cele două creații cinematografice, dar și de prețul biletelor de intrare, accesați link-ul https://www.facebook.com/1805779623064323/posts/2485957805046498/

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.