skid rowOrganizatorii festivalului Posada Rock de la Câmpulung au anunţat oficial marţi 7 iulie ca ediţia din acest an va fi amânată pentru vara viitoare din cauza pandemiei de coronavirus, mai precis pentru perioada 13-15 august 2021.

„În ultimele săptămâni am primit de la voi multe mesaje pline de speranța că Posada Rock se va ține în 2020, în ciuda contextului care a scos festivalurile muzicale din programul acestei veri. Și noi am sperat până în ultimul moment că vom primi o veste bună care să ne permită să păstrăm neîntrerupt șirul edițiilor de la reluarea festivalului, în 2011. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, ceea ce ne obligă să amânăm pentru vara viitoare ediția care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta, în august”, au scris organizatorii Posada Rock.

Posada Rock va avea loc între 13 și 15 august 2021 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, iar prima veste bună este că celebra trupă SKID ROW rămâne unul dintre headlineri și va susține un show memorabil în seara de vineri, 13 august 2021. De altfel, anul viitor se vor împlini 35 de ani de la primul festival Posada Rock, iar acest lucru va fi marcat de o ediție aniversară care le va depăși pe toate celelelalte ca amploare și ca sonoritate a numelor de pe afiș.

În privința abonamentelor, evident că cele achiziționate pentru acest an rămân valabile pentru anul viitor.

Pentru cei care își vor păstra pentru la anul abonamentele deja achitate, organizatorii pregătesc o serie întreagă de surprize exclusive, printre care tombole cu premii în tricouri de la edițiile anterioare, reduceri la merchandise pentru ediția din 2021, reduceri la bilete pentru alte evenimente organizate de noi, tombole pentru pass-uri VIP și sesiuni exclusive de meet & greet cu trupele de anul viitor etc. Amănuntele vor veni în curând.

Cei care doresc totuși returnarea contravalorii abonamentului pot solicita acest lucru direct către iaBilet.ro, până la data de 1 august 2020. După această dată, toate abonamentele pentru care nu s-a solicitat returnarea banilor devin automat valabile pentru ediția din 2021.

Perioada de presale pentru abonamente la Posada Rock 2021se prelungeşte până la sfârșitul anului. Astfel, mai sunt disponibile 1000 de abonamente la prețul de 170 de lei/buc până la 1 ianuarie 2021. După această dată prețul abonamentelor va deveni 200 de lei/buc.

Abonamentele pot fi cumpărate de la https://www.iabilet.ro/bilete-posada-rock-2020-48477/.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.