CASA-DINU-LIPATTI-PINTEREST.RO.jpgMâine are loc deschiderea oficială a Centrului de Cultură "Dinu Lipatti" din Ciolcești, comuna Leordeni. Este vorba despre o nouă instituție de cultură în subordinea Consiliului Județean. La eveniment ar fi trebuit să fie prezent și fostul președinte al României, Ion Iliescu, însă acesta nu va participa la manifestare. "La evenimentul de deschidere a Centrului de Cultură "Dinu Lipatti", ce va avea loc luni, 8 iunie, la ora 11.00, în locația de la Conacul Fundățeanca, actuala casă memorială de la Ciolceşti din comuna Leordeni, a confirmat prezența domnul senator Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, ca reprezentant al fostului președinte al României, domnul Ion Iliescu, dat fiind faptul că, din motive obiective, acesta nu poate participa. De asemenea, la eveniment va fi prezent și domnul academician Răzvan Theodorescu, vicepreședintele Academiei Române.", anunță Consiliul Județean.

Reamintim că, în anul 2017, fostul președinte al României, Ion Iliescu, a donat Casa Memorială "Dinu Lipatti" Consiliului Județean Argeș, după ce acesta a primit casa de la apreciatul diplomat Valentin Lipatti, fratele marelui pianist.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.