concurs_centrul_cultural.jpg

În acest weekend, Centrul Cultural Mioveni a organizat un concurs online de desene cu tema “1 Iunie văzut prin ochii copiilor”, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului.
Lucrările care au reușit să ilustreze cel mai bine tematica competiției, au fost răsplătite, ieri, cu premii de către managerul Alin Călinescu.
Câștigatorii care au avut cele mai multe aprecieri pe pagina de facebook  a Centrului Cultural Mioveni au fost:
Ionescu Mădălin Ionuț (941 aprecieri) - Premiul I ( o tabletă);
Zanfir Daria Filofteia (792 aprecieri)- Premiul al II-lea (un ghiozdan cu rechizite);
Floricică Mihaela Carla (523 aprecieri)- Premiul al III-lea (1 pachet cu carți).
“Felicitări tuturor copiilor care s-au implicat si au realizat lucrări încântătoare. Este surprinzător să vezi câtă imaginatie are un copil și cum reusește să redea acest lucru prin intermediul unui desen sau a unui colaj. Doresc să le mulțumesc tuturor participantilor și să îi felicit pentru talentul lor”, a declarat managerul Alin Călinescu.
Lucrările câștigătoare vor fi expuse la sediul instituției.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.